Rolling calm

Rolling calm van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 71314

Rolling calm van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Dit is een van de foto's uit de 6-delige serie Rolling, waarbij ronde vormen in zwart wit het onderwerp zijn. Ik heb in die serie geëxperimenteerd met scherptediepte en met de vormen, schaduwen en lijnen van wc-rolletjes. Ik vind het heerlijk om met zo iets eenvoudigs te spelen en dan tot bijzondere vormen te komen.

Zowel bij deze foto als bij de foto "Rolling spotlight" vond ik het mooi om te kijken wat voor abstract lijnenspel van lichte en donkere cirkels ik kon bereiken door het licht telkens wat te veranderen. Bij deze foto heeft dat geleid tot subtiele en zachte lichtstreepjes tegen het donker en een enkel donker streepje tegen het licht. Bij "Rolling spotlight" zijn de lijnen scherper.

Over Arja Schrijver Fotografie

Welkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken