Rolling spotlight

Rolling spotlight van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 71316

Rolling spotlight van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Rolling spotlight van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een van de foto's uit de 6-delige serie "Rolling", waarbij ronde vormen in zwart-wit het onderwerp zijn. Ik heb in die serie geëxperimenteerd met scherptediepte en met de vormen, schaduwen en lijnen van wc-rolletjes. Ik vind het heerlijk om met zo iets eenvoudigs te spelen en dan tot bijzondere vormen te komen.

Wat ik bij deze foto erg leuk vind, is dat de foto zo abstract is geworden. Als je het niet weet, is het niet duidelijk dat het om wc-rolletjes gaat, hoeveel wc-rolletjes hier liggen, hoe ze liggen en welke lijn en vorm nu tot welk rolletje behoort. De scherptediepte roept vragen op. En juist dát vind ik leuk, dat de kijker gevraagd wordt om er eens op een andere manier naar te kijken dan wat je op het eerste gezicht ziet. Verander je perspectief en ontdek nieuwe dingen!

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken