Romeinse Tempel van Jupiter - Baalbek, Libanon

van Bart van Eijden

- Werkcode: 184 472

Bart van Eijden over Romeinse Tempel van Jupiter - Baalbek, Libanon

De kolossale omvang van de Romeinse ruïnes in Baalbek spreekt tot de verbeelding. In Libanon vind je de grootste ter wereld.

Op deze foto zie je de overblijfselen van de Tempel van Jupiter; van de 58 originele pilaren staan er nu nog maar 6 overeind.
Romeinse Tempel van Jupiter - Baalbek, Libanon vind je in de categorieën Ancient, Baalbek, Fotografie, Hezbollah, Landen & Reizen, Libanon, Oudheid, Romeinse Rijk, Tempel, Temple, Tourism, UNESCO Werelderfgoed locaties, Wanderer en Zonsondergang.
Bart van Eijden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart van Eijden

Bart is een onafhankelijke reiziger die graag het avontuur opzoekt, veelal in 'moeilijke' landen. Met meer dan 90 reeds bezochte landen is hij gefascineerd door verschillende culturen, plekken en mensen.

Alle werken van Bart van Eijden


Waarom je kiest voor Romeinse Tempel van Jupiter - Baalbek, Libanon als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Romeinse Tempel van Jupiter - Baalbek, Libanon van Bart van Eijden

Koop de foto Romeinse Tempel van Jupiter - Baalbek, Libanon van Bart van Eijden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 184 472
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden