Rood! Gerbera

Rood! Gerbera van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Rood! Gerbera van Jean-Paul Wagemakers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 35644

Rood! Gerbera van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Rood! Gerbera van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eenvoud met details. In een heftig rood voor degene die durft. Een redelijk alledaagse roodkleurige Gerbera gefotografeerd op een rode achtergrond. Voor een fotografieproject was ik op zoek naar beelden die veel kleur bevatten. Een kleurrijke verzameling aan bloemen kon daarbij niet achterwege blijven. Vanuit verschillende posities en met verschillende belichtingsinstellingen heb ik de onderwerpen gefotografeerd. Spelen met de uitsnede, positie en scherptediepte. Tot ik voor deze opname uiteindelijk bij dit resultaat kwam. In nabewerking heb ik aan de linkerkant wat textuur toegevoegd voor een goede verdeling van details in de opnamen. En zo mag deze wat mij betreft aan de wand bij degene die op zoek is naar kleur!

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken