Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 6 uur geldig!

Roodborst in de sneeuw in de winter

van Bas Meelker

- Werkcode: 542702

Bas Meelker over Roodborst in de sneeuw in de winter

Een roodborst in de sneeuw in de winter op een paaltje met een mooie witte achtergrond. De rode kleur van zijn borst steekt mooi af tegen de witte achtergrond.
Roodborst in de sneeuw in de winter vind je in de categorieën Dieren, Fine-art dieren, Fotografie, Hekje, Natuurfotografie, Roodborst, Schoonheid, Sneeuw, Stilte, Tuin, Veer (vogel), Vogels en Winter.
Bas Meelker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Alle werken van Bas Meelker


Meer weten over Bas Meelker?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Roodborst in de sneeuw in de winter op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roodborst in de sneeuw in de winter van Bas Meelker

Koop de foto Roodborst in de sneeuw in de winter van Bas Meelker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 542702

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 100 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.