Roodborst in lentesfeer

van Teuni's Dreams of Reality

- Werkcode: 955 680

Teuni's Dreams of Reality over Roodborst in lentesfeer

Mooi voorjaarstafereel als getekende illustratie van een roodborstje op de rand van een verweerde terracotta bloempot met daarnaast een kleinere terracotta pot gevuld met bloeiende kleurrijke krokussen. Ernaast bloeien in de grond nog een toef sneeuwklokjes.
Een gezellig plaatje waarbij de roodborst niet in de gaten heeft dat er naar hem wordt gekeken. Het zou zo maar in je eigen tuin kunnen zijn!
Elke winter komt er hier een roodborstje in de tuin en heeft mijn hart gestolen. Dat moest vastgelegd worden hoe ik hem graag zie.
Roodborst in lentesfeer vind je in de categorieën Bloemen, Digitale Kunst, Galanthus, Illustraties, Krokus, Lente, Planten, Roodborst, Schilderijen, Sfeer (gevoel), Terracotta, Vogels en voorjaarsbloemen.
Teuni's Dreams of Reality profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.
Ook ben ik digitaal gaan tekenen. Die werken vind je in de map ‘getekende illustraties.’

Alle werken van Teuni's Dreams of Reality


Waarom je kiest voor Roodborst in lentesfeer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roodborst in lentesfeer van Teuni's Dreams of Reality

Koop de illustratie Roodborst in lentesfeer van Teuni's Dreams of Reality op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 680
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden