Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Roodborst in lentesfeer

van Teuni's Dreams of Reality

- Werkcode: 955 680

Teuni's Dreams of Reality over Roodborst in lentesfeer

Mooi voorjaarstafereel als getekende illustratie van een roodborstje op de rand van een verweerde terracotta bloempot met daarnaast een kleinere terracotta pot gevuld met bloeiende kleurrijke krokussen. Ernaast bloeien in de grond nog een toef sneeuwklokjes.
Een gezellig plaatje waarbij de roodborst niet in de gaten heeft dat er naar hem wordt gekeken. Het zou zo maar in je eigen tuin kunnen zijn!
Elke winter komt er hier een roodborstje in de tuin en heeft mijn hart gestolen. Dat moest vastgelegd worden hoe ik hem graag zie.
Roodborst in lentesfeer vind je in de categorieën Art, Bloemen & Planten, Digitale Kunst, Galanthus, Illustraties, Krokus, Lente, Roodborst, Schilderijen, Sfeer (gevoel), Terracotta, Vogels en voorjaarsbloemen.
Teuni's Dreams of Reality profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.
Ook ben ik digitaal gaan tekenen. Die werken vind je in de map ‘getekende illustraties.’

Alle werken van Teuni's Dreams of Reality


Waarom je kiest voor Roodborst in lentesfeer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Roodborst in lentesfeer van Teuni's Dreams of Reality

Koop de illustratie Roodborst in lentesfeer van Teuni's Dreams of Reality op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 680

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-105,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.