Roodharige schoonheid, geïnspireerd door een Oude Meester

van Ineke de Rijk

- Werkcode: 476 609

Ineke de Rijk over Roodharige schoonheid, geïnspireerd door een Oude Meester

Geïnspireerd door Oude en Nieuwe Meesters.
Schilderijen, tekeningen en collages geïnspireerd door Oude en Nieuwe Meesters zoals Rembrandt, Monet, Gaugain, Van Gogh, Klimt, Mondriaan en vele andere. Het is zeker een uitdaging om te proberen hun schilderkunst enigszins te benaderen met diverse materialen. Enigszins zeg ik want een Grote Meester is is niet te benaderen en niet te kopiëren. Geïnspireerd door de oude meesters een ingetogen pasteltekening op gekleurd pastelpapier. Het rode haar heeft een lichte gouden glans. Zij heeft een omfloerste en zachte blik , haar huid is als porselein.
Roodharige schoonheid, geïnspireerd door een Oude Meester vind je in de categorieën Goud, Illustraties, Inspiratiebron, Le Rouge et le Noir, Oude meesters, Pastelkrijt, Portret, Rembrandt van Rijn, Romantiek (schilderkunst), Roodhaar, Schilderijen, Schoonheid en Vrouw.
Ineke de Rijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

Ik heb weer tijd om meer te tekenen en te schilderen na jaren van vrijwilligers werk te hebben gedaan voor de St. Care Foundation The Gambia. Inspiratie heb ik opgedaan in Gambia waar ik ook heb gewoond. De kleuren , de bevolking en het leven is een grote inspiratiebron. Maar ook het rustigere leven nu is inspirerend om zachtere kleuren te gebruiken en meer te werken met pastelkrijt. Maar nog steeds is het fijn om in allerlei kleuren te werken en om nieuwe technieken en nieuwe materialen uit te proberen.

Alle werken van Ineke de Rijk


Meer weten over Ineke de Rijk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Roodharige schoonheid, geïnspireerd door een Oude Meester op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roodharige schoonheid, geïnspireerd door een Oude Meester van Ineke de Rijk

Koop de illustratie Roodharige schoonheid, geïnspireerd door een Oude Meester van Ineke de Rijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 476 609
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.