Rots in de branding - USA

Rots in de branding - USA van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rots in de branding - USA

van Ricardo Bouman

Rots in de branding - USA van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154605
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 gratis verzending!

Omschrijving

Als je in de Verenigde Staten het mooie stuk van Santa Cruz richting Los Angeles op de Highway One (Pacific Coast Highway) afrijdt, kom je vanzelf langs het bekende badplaatje Monterey waar je prachtige stranden kunt bezoeken. Zoals je ziet was de branding vrij heftig toen ik deze fraaie foto maakte. Hoge golven sloegen hard tegen de rotsen met hoog opspattend water als resultaat.
Tags: USA Monterey Californië Kustlijn Strand Golven Rotsen Zee Oceaan Zeewater

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken