Rots in de branding - USA

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 154 605

Ricardo Bouman over Rots in de branding - USA

Als je in de Verenigde Staten het mooie stuk van Santa Cruz richting Los Angeles op de Highway One (Pacific Coast Highway) afrijdt, kom je vanzelf langs het bekende badplaatje Monterey waar je prachtige stranden kunt bezoeken. Zoals je ziet was de branding vrij heftig toen ik deze fraaie foto maakte. Hoge golven sloegen hard tegen de rotsen met hoog opspattend water als resultaat.
Tags: USA Monterey Californië Kustlijn Strand Golven Rotsen Zee Oceaan Zeewater
Rots in de branding - USA vind je in de categorieën Branding, Californië, Fotografie, Grote Oceaan, Kust, Monterey (Californië), Noord Amerika, North Pacific Ocean, Oceanen en zeeën, Religie, Stilleven en rots in de branding.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Rots in de branding - USA als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rots in de branding - USA van Ricardo Bouman

Koop de foto Rots in de branding - USA van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154 605
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden