Rots in de branding - USA

Rots in de branding - USA van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 154605

Rots in de branding - USA van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Rots in de branding - USA van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Als je in de Verenigde Staten het mooie stuk van Santa Cruz richting Los Angeles op de Highway One (Pacific Coast Highway) afrijdt, kom je vanzelf langs het bekende badplaatje Monterey waar je prachtige stranden kunt bezoeken. Zoals je ziet was de branding vrij heftig toen ik deze fraaie foto maakte. Hoge golven sloegen hard tegen de rotsen met hoog opspattend water als resultaat.
Tags: USA Monterey Californië Kustlijn Strand Golven Rotsen Zee Oceaan Zeewater

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere (berg)landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van de weersomstandigheden. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. Ricardo zijn foto's zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor interieurs, ook zeer geschikt voor on- en offline media-uitingen. Zijn zakelijke portfolio bekijkt u op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken