Rotswand in de bergen van Bernia

van Montepuro

- Werkcode: 805287

Montepuro over Rotswand in de bergen van Bernia

Gezicht op een steile rotswand in de bergen van Bernia. De rots heeft een speciale kleur. Een kleurenspel van grijs, beige en abrikoos. Ik ben gefascineerd door het abstracte effect van de structuren van het gesteente, dat zich in de loop van vele millennia heeft ontwikkeld.
Montepuro profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Montepuro

Mediterrane kleuren, zee en tijdloze berglandschappen. Mijn activiteiten onder de naam Montepuro zijn gewijd aan de fotografie en de bergen van de Costa Blanca in Spanje. Geïnspireerd door lange wandelingen in het bergachtige achterland van de provincie Alicante en aan de Middellandse-Zeekust, heb ik mij gespecialiseerd in landschapsmotieven. Wanneer ik met mijn camera op afgelegen paden ben en mijn ogen in de verte laat dwalen, is het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid alomtegenwoordig. Heel graag zou ik wat van dit enthousiasme binnen de vier muren willen brengen.

Alle werken van Montepuro


Waarom je kiest voor Rotswand in de bergen van Bernia op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotswand in de bergen van Bernia van Montepuro

Koop de foto Rotswand in de bergen van Bernia van Montepuro op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 805287
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.