Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw

van Erik van 't Hof

- Werkcode: 49 310

Erik van 't Hof over Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw

Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw. bij zonsopkomst.

De Rotterdam is een nog onvoltooid gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam. De bouw is in 2009 begonnen en zal tot 2013 duren. De 44 verdiepingen beslaan een totale oppervlakte van circa 160.000 m2 wat het het grootste gebouw ooit in Nederland maakt.[1] De drie onderling verbonden torens zullen een hoogte bereiken van ongeveer 149 meter.[2][3] Het complex verrijst tussen de Toren op Zuid en Cruise Terminal Rotterdam.
Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw vind je in de categorieën Fotografie, Havens, Kop van Zuid, Kraan (machine), Landschappen, Lucht, Ochtend, Oranje, Rotterdam, Zon en Zonsopkomst.
Erik van 't Hof profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik van 't Hof

Erik is een rustige, professionele en gezellige fotograaf, die de persoon of het object dat gefotografeerd moet worden in het licht zet. Sinds 2007 is hij begonnen als freelance fotograaf. Eerst naast zijn werk, maar tegenwoordig altijd beschikbaar voor mooie bruidsfoto?s, familieportretten of andere portretten. Naast fotografie is muziek een passie voor hem. De kennis die hij bij het podium heeft opgebouwd, gebruikt hij ook in al zijn andere werk.

Alle werken van Erik van 't Hof


Waarom je kiest voor Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw van Erik van 't Hof

Koop de foto Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw van Erik van 't Hof op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 49 310
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden