Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw

Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw van Erik van 't Hof

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw

van Erik van 't Hof

Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw van Erik van 't Hof

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 49310

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 89 gratis verzending!

Omschrijving

Rotterdam - De Rotterdam in aanbouw. bij zonsopkomst.

De Rotterdam is een nog onvoltooid gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam. De bouw is in 2009 begonnen en zal tot 2013 duren. De 44 verdiepingen beslaan een totale oppervlakte van circa 160.000 m2 wat het het grootste gebouw ooit in Nederland maakt.[1] De drie onderling verbonden torens zullen een hoogte bereiken van ongeveer 149 meter.[2][3] Het complex verrijst tussen de Toren op Zuid en Cruise Terminal Rotterdam.

Dit werk wordt aangeboden door Erik van 't Hof

Erik van 't Hof profielfotoErik is een rustige, professionele en gezellige fotograaf, die de persoon of het object dat gefotografeerd moet worden in het licht zet. Sinds 2007 is hij begonnen als freelance fotograaf. Eerst naast zijn werk, maar tegenwoordig altijd beschikbaar voor mooie bruidsfoto?s, familieportretten of andere portretten. Naast fotografie is muziek een passie voor hem. De kennis die hij bij het podium heeft opgebouwd, gebruikt hij ook in al zijn andere werk.

Alle werken