Rotterdam - Koningshavenbrug "de Hef" + Willemsbrug van Kees Dorsman

Werkcode: 1 046 678 Kopieer de werkcode

Kees Dorsman profielfoto Deze iconische oude spoorbrug is een rijksmonument en voor elke Rotterdammer een begrip. Het is een blijvende herinnering aan vroegere tijden. De brug dankt zijn bijnaam aan het hefmechanisme, waarmee het spoorwegdeel dat tussen de oevers van de Koningshaven ligt wordt opgetakeld wanneer er een schip de haven in- of uit moest. De oorspronkelijke naam is: Koningshavenbrug. De brug stamt uit 1927 en heeft dienst gedaan tot 1993. Toen is de brug vervangen door een spoortunnel. De architect van de brug was Pieter Joosting.
Deze nacht opname toont de fraai verlichte brug in al zijn glorie.
De ruwe schoonheid van deze brug die met heel veel klinknagels is geconstrueerd laat elk hart van een rasechte Rotterdammer sneller kloppen.
Dat deze brug nooit is gesloopt maakt dat er tegenwoordig in
Rotterdam een mooi contrast te zien is met de Erasmusbrug en de Willemsbrug, die elk op hun beurt ook weer architectonische hoogstandjes zijn.
Deze foto is gemaakt vanaf de Kop van Zuid. Aan de overzijde is het Noordereiland met daarop ook weer de Willemsbrug, die de verbinding naar het centrum mogelijk maakt vanaf het Noordereiland.

Tip:
Indien u de Werkaandemuur App download op uw smartphone of tablet, dan kunt u zelf zien hoe deze foto het zal doen aan uw wand. Een aanrader!

Dit werk wordt aangeboden door Kees Dorsman

Even voorstellen......

Mijn naam is Kees Dorsman, de fotograaf van deze foto's.

Omdat ik al geruime tijd bezig ben met fotografie, heb ik inmiddels een aardig portfolio opgebouwd. Meerdere van mijn werken zijn ook terug te vinden op mijn website "bestbekeken.com"

Als ver gevorderde amateur fotograaf is mijn interessegebied voor fotografie vrij breed.
Zo vind ik sportfotografie mooi, vanwege de emotie en de spanning die je in 1 beeld kunt vast leggen.
Portretten daarentegen laten vaak mensen van hun mooiste kant zien,
wat ook weer veel plezier oplevert voor mij als fotograaf. Zeker als daar naderhand ook waardering over wordt uitgesproken.

Verder heeft architectuurfotografie ook mijn interesse vanwege de bouwkundige hoogstandjes die vaak kunstig en imposant zijn.

Mooie foto's maken is iets waar ik nog jaren in kan groeien. Dat is ook wat ik nastreef. Nabewerking speelt daarbij zeker een grote rol. Een aanvankelijk niet interessante foto kan door middel van een andere keuze van uitsnede, of door het accentueren en ophalen van bepaalde delen in die foto, omgetoverd worden tot een aantrekkelijk beeld.
Hopelijk wordt je interesse in mijn beeldmateriaal versterkt na het zien van mijn portfolio.

Inmiddels heb ik al de nodige camera's "versleten" en werk ik nu met de Canon EOS 5D mark IV, plus een breed scala aan attributen en lenzen, variërend in brandpunt afstanden van 16 tot 400mm.

Veel plezier tijdens het bekijken van mijn foto's en bedankt voor uw inter

Meer weten over Kees Dorsman?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Susanne
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Mooie site met erg veel keuze in prachtige foto's. Bestellen gaat makkelijk en prettig contact met het bedrijf.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Diana van Helden
Nederland
5 / 5

Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
Jose Tijssens
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Irina
Nederland
5 / 5

Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Bob
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Ab en Netty Tiemersma
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken en bekijken van alle soorten kunst en versiering is alleen al een feestje. Dan kun je ook nog kiezen uit verschillende stijlen van omlijsting. Als kers op de taart een goede service, mooie producten en heel betaalbaar. We zijn blij en tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
J. Gasille
Nederland
4.5 / 5

Geweldig!!!!
Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
T
Nederland
5 / 5

Goed
Correct uitgevoerd, blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Jam hair and makeup
Nederland
5 / 5

Contact en servicegericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Gert
Nederland
5 / 5

Mijn muur is tot leven gekomen
Ik ben ademloos

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Rotterdam - Koningshavenbrug "de Hef" + Willemsbrug van Kees Dorsman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden