Rotterdam - Maaskade - Noordereiland - De Hef

Rotterdam - Maaskade - Noordereiland - De Hef van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 200279

Rotterdam - Maaskade - Noordereiland - De Hef van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 2 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een sfeervolle en kleurrijke nachtfoto van Rotterdamse herenhuizen aan de Maaskade. De foto toont kleur- en contrastrijke stadslichten die op mooie wijze reflecteren in het water van de Nieuwe Maas. Links in beeld ziet u "De Hef" die nog goed zichtbaar is ondank de avondmist. De herenhuizen op deze panoramefoto staan precies tussen de Willemsbrug en de Erasmusbrug in Rotterdam.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken