Rotterdam, Avondpanorama Wilhelminapier van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 98972
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137 gratis verzending!

Omschrijving

Zicht op Rotterdam vanaf De Rotterdam, de "verticale stad", ontworpen door Rem Koolhaas.

Op de voorgrond de Wilhelminapier met andere New Orleans en filmtheater LantarenVenster, Montevideo, Hotel New York, Las Palmas, het World Port Center en de Cruise Terminal.

Links de Rijnhaven en daarachter de wijk Katendrecht met onder andere de graansilo en de Fenixloodsen.

Rechts de Nieuwe Maas en daarachter de noordelijke over met onder andere de Veerhaven, de Euromast en het Erasmus MC.

Gebaseerd op een compositie van drie foto's genomen vanaf een balkon op de veertiende verdieping van De Rotterdam en in Photoshop met een collectie filters bewerkt om het werk een getekende, schilderachtige uitstraling te geven.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken