Rotterdam: Museum Boijmans van boven

Rotterdam: Museum Boijmans van boven van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 135807

Rotterdam: Museum Boijmans van boven van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!
Rotterdam: Museum Boijmans van boven van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De geschiedenis van museum Boijmans van Beuningen gaat terug tot de jaren veertig van de negentiende eeuw, maar het huidige gebouw, ontworpen door architect Ad van der Steur, dateert uit 1935. In de loop der jaren werd het museum verschillende keren uitgebreid, onder andere met een tuinpaviljoen, ontworpen door Hubert-Jan Henket, hier te zien op de voorgrond.

Op de voorgrond bevindt zich verder het Museumpark. Achter het museum staat, aan de Westersingel, de Arminiuskerk. Daar weer achter is de voornamelijk naoorlogse bouw van de Rotterdamse binnenstad te zien.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken