Rotterdam Plattegrond - Panorama Zwart met Tekst - witte kader

Rotterdam Plattegrond - Panorama Zwart met Tekst - witte kader van Wereldkaarten. shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 240433

Rotterdam Plattegrond - Panorama Zwart met Tekst - witte kader van Wereldkaarten. shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Rotterdam Centrum Plattegrond als Zwarte Panorama.
Zwart van kleur met witte wegen en lichtblauwe wateren. Deze kaart / plattegrond van Rotterdam is voorzien van een witte kaderrand.
Wilt u deze kaart liever zonder witte kaderrand?
Neem dan telefonisch contact op met Fela (stylist & klantenservice) voor persoonlijk advies via Tel. 023 205 22 44. Om het snel te kunnen vinden vermeld dan het volgende art.nummer: 240433

Na een mooie serie creatieve wereld- en landkaarten te hebben geschilderd vond het weer eens tijd voor een nieuw project. Dit keer leek het mij interessant om digitale stadsplattegronden te illustreren. Mijn eerste keuze is gevallen op Rotterdam?..maar waarom Rotterdam?

Vanaf mijn kleuterjaren tot mijn 23e heb ik in het dorpje Rhoon gewoond, een deelgemeente onder/van Rotterdam. Tijdens mijn tienerjaren was ik dagelijks in het centrum van Rotterdam om o.a te skateboarden bij Westblaak. Van 2000 t/m/ 2005 heb ik twee grafische studies afgerond op het Grafisch Lyceum Rotterdam en in die tijd was ik bijna elke dag in de stad. Genoeg rede dus om van mijn favoriete Nederlandse stad een moderne plattegrond / kaart te maken als gerse eyecatcher voor aan de muur.

Het heeft effe geduurd om deze plattegrond te illustreren (zo'n 3kwart jaar). Maar het resultaat mag er wezen. Deze kaart kaart toont het gehele Centrum van Rotterdam en de omliggende wijken en deelgemeenten zoals Hillegersberg, Charlois en Pernis.

Er is ook een vierkante versie beschikbaa

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.Shop
Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor leuke en interessante gesprekken over de mooie locaties die wij met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet. Bestel hier de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne wereld- en landkaarten die geïllustreerd zijn door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Bekijk de officiele webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken