Rotterdam: Skyline-Panorama

Rotterdam: Skyline-Panorama van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 154075

Rotterdam: Skyline-Panorama van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
137 gratis verzending!
Rotterdam: Skyline-Panorama van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Rotterdam is de enige Nederlandse stad met een skyline van enige betekenis. Dit panorama toont een fragment van die skyline, gezien vanuit het westen. Een kleurrijke verzameling woon- en kantoortorens.

Van links naar rechts zijn onder andere te zien: de Hofpoort (voormalig Shell-gebouw), de Lijnbaanflats, bankgebouw MeesPierson, de B-tower, de Karel Doorman, Beurs World Trade Center, De Coolse Poort, de Schielandtoren, Robeco, voormalig Fortis, Rabobank, de Coopvaert en de Leuveflat.

Het panorama is gemaakt door het combineren van drie verschillende foto's gemaakt vanaf de bovenste verdieping van het Erasmus MC. Het resultaat is vervolgens uitgebreid bewerkt in Photoshop om het een getekende, schilderachtige uitstraling te geven.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken