Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

Rotterdam Stadskaart | Groen aquarel Vierkant van WereldkaartenShop

Werkcode: 366 614 Kopieer de werkcode

WereldkaartenShop profielfoto Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Kaart van Rotterdam in aquarel in een vierkante beeldverhouding (ook verkrijgbaar in een versie met een witte kaderrand).

Deze artistieke plattegrond van Rotterdam is een unieke wanddecoratie voor woon- en zakelijke interieurs.
De kaart toont het gehele Centrum van Rotterdam en de omliggende wijken en deelgemeenten zoals Hillegersberg, Charlois, Slinge, Zuidplein, Kralingen, Delfshaven, Heijplaat, Pernis en meer.
De voetbalstadions De Kuip van Feyenoord, Het Kasteel van Sparta en het Stadion van SBV Excelsior staan ook op realistische wijze afgebeeld in dit kunstwerk.

Deze stadskaart is een illustratie van Ricardo Bouman.
Op dit kunstwerk en concept rust Copyright.

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

WereldkaartenShop is een ontwerpstudio waar artistieke cartografische illustraties en schilderijen worden gemaakt door ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn studio werkt hij met zowel analoge mediums 'zoals verf- en inktsoorten' als moderne digitale mediums, zoals 'vector lijntekeningen en typografie' die op handmatige wijze op de computer en tekentablet worden geïllustreerd.

WereldkaartenShop bedenkt unieke cartografische concepten en staat voor hoge artistieke- en grafische kwaliteit. Alle kaarten worden op traditionele wijze gemaakt. Oftewel 'handgemaakt' en met passie voor het grafische vak, illustreren, schilderkunst en typografie.
WereldkaartenShop maakt daarom geen gebruik van kunstmatige intelligentie (Ai).

Alle originele kaarten zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd. Dit maakt het mogelijk om ook grote wandvullende wanddecoraties 'zoals Art-Frame en Naadloos Behang' te bestellen.

Benieuwd naar het verhaal en mooie binnenkijkers? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Meer weten over WereldkaartenShop?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Joke
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Linda
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Bertine
Nederland
5 / 5

Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Jos
Nederland
4.5 / 5

Alles wat is beloofd is waar gemaakt
Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
Marja Pelzer
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Johan & Diana Walop
Nederland
5 / 5

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Rotterdam Stadskaart | Groen aquarel Vierkant van WereldkaartenShop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 11 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
155,-140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!