Rotterdam Wilhelminapier Erasmusbrug Panorama van Evert Buitendijk

Werkcode: 239 580 Kopieer de werkcode

Evert Buitendijk profielfoto De Wilhelminapier is een hoogstedelijk gebied op de Kop van Zuid in Rotterdam. Bestuurlijk valt het sinds 3 maart 2010 onder de deelgemeente Feijenoord (daarvoor onder Rotterdam Centrum).

Het langwerpig gebied is gelegen langs de Nieuwe Maas aan de voet van de Erasmusbrug en wordt sinds de eeuwwisseling gekenmerkt door hoogbouw en moderne voorzieningen. Nabij de Wilhelminapier is sinds 1997 het metrostation Wilhelminaplein gevestigd. Sinds 2001 bevindt het nieuwe Luxor Theater zich op de Wilhelminapier. Eind 2013 werd De Rotterdam, die ontworpen is door Rem Koolhaas opgeleverd. Dit gebouw is 150 meter hoog.

Vroeger was de Wilhelminakade, die over de gehele lengte van de pier loopt, een havenkade waarvandaan veel passagiersschepen naar Amerika vertrokken. De pier is een symbool geworden van de 19e- en 20e-eeuwse emigratie naar Amerika. De westelijke punt wordt het Koninginnehoofd genoemd. Hier staat sinds 2001 het grote gietijzeren beeld Lost luggage depot van de Canadese historicus en beeldend kunstenaar Jeff Wall als symbool van het afscheid dat emigranten hier namen van hun "vorige leven".[1]

Hotel New York, het vroegere hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn, is met zijn koperen gekoepelde torens een van de kenmerkende gebouwen. Na het vertrek van de HAL in 1971 werd een masterplan voor de herontwikkeling van het gebied ontworpen door Sir Norman Foster in 1992. Hij ontwierp in 2000 ook het World Port Center, de eerste hoogbouw.

Dit werk wordt aangeboden door Evert Buitendijk

I'm an photographer from Rotterdam the Netherlands interested in sports, events, HDR, landscape and architectural photography.

Meer weten over Evert Buitendijk?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Rijndam Revalidatiecentrum
    Nederland
    5 / 5

    Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Leon
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Jan
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Romy van Ree
    Nederland
    4.5 / 5

    Perfecte service!
    Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Bert
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
    Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
    Celeste
    Nederland
    5 / 5

    Mooie canvas
    Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Rob.W
    Nederland
    5 / 5

    We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    Henk
    Nederland
    4 / 5

    Keurig verzorgd het is echt goed
    Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Lara
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden met ons mooie kunstwerk
    Zeer ruime keuze aan afbeeldingen, goede kwaliteit en snel geleverd. Ons canvas doek staat prachtig op de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Rotterdam Wilhelminapier Erasmusbrug Panorama van Evert Buitendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden