Rotterdam from Above - Part two

Rotterdam from Above - Part two van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Rotterdam from Above - Part two van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Op deze foto zijn o.a. de Wilhelminapier en Stadion de Kuip in Rotterdam te zien. De foto is gemaakt vanaf de Euromast in Rotterdam tijdens het Blauwe uurtje.
De Wilhelminapier is vernoemd naar koningin Wilhelmina. Op deze pier zijn een aantal imposante gebouwen te zien. Voorbeelden hiervan zijn een grote woontoren, het World Port Center, Hotel New York en de KPN toren. In februari 2013 is de Wilheminapier genomineerd voor een prestigieuze prijs van de Harvard Design School, genaamd Veronica Rudge Green Prize. Deze prijs wordt elke drie jaar toegekend aan de beste gebiedsontwikkeling ter wereld.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 38 seconden en het diafragma f16.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken