Rotterdam: het Haringvliet en de Kralingse Plas

Rotterdam: het Haringvliet en de Kralingse Plas van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 293519

Rotterdam: het Haringvliet en de Kralingse Plas van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!
Rotterdam: het Haringvliet en de Kralingse Plas van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een beeld vanuit het centrum van Rotterdam in oostelijke richting. Iets rechts van het midden zien we een van de oude havenbekkens, het Haringvliet, op de voorgrond verbonden met de Wijnhaven en de Oude Haven en op de achtergrond verbondenn met het Boerengat. Op de voorgrond zien we ook nog een deel van het beroemde Witte Huis.

Verder op de achtergrond ligt de wijk Kralingen met daarachter de Kralingse Plas en daar weer achter de Alexanderpolder.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken