Rotterdam: het Haringvliet en de Kralingse Plas

Rotterdam: het Haringvliet en de Kralingse Plas van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rotterdam: het Haringvliet en de Kralingse Plas van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293519
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

Een beeld vanuit het centrum van Rotterdam in oostelijke richting. Iets rechts van het midden zien we een van de oude havenbekkens, het Haringvliet, op de voorgrond verbonden met de Wijnhaven en de Oude Haven en op de achtergrond verbondenn met het Boerengat. Op de voorgrond zien we ook nog een deel van het beroemde Witte Huis.

Verder op de achtergrond ligt de wijk Kralingen met daarachter de Kralingse Plas en daar weer achter de Alexanderpolder.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken