Rotterdam met roze skyline

van Wouter Degen

- Werkcode: 1 083 448

Wouter Degen over Rotterdam met roze skyline

De skyline van Rotterdam is een veel gefotografeerd onderwerp en het mag duidelijk zijn waarom. In het midden is de Erasmusbrug te zien die over de - op het oog - kalme Nieuwe Maas loopt. Het kleurenpalet van de roze-blauwe avondlucht geeft de foto een extra dimensie.

Deze foto is genomen vanaf Katendrecht tijdens een zonsondergang. Er is gebruik gemaakt van een lange sluitertijd van circa 2 minuten, hierdoor lijkt het water kalm en de wolken diffuus. Een fijne bijkomstigheid van deze techniek is dat beweging van bijvoorbeeld boten en auto's niet worden waargenomen, tenzij zij lichten aan hebben.

Het is een techniek die ik graag inzet om rust te creëren in het beeld. Ik maak hierbij gebruik van ND-filters (neutral density) van NISI.

Deze foto maakt onderdeel uit van een serie foto's vanaf dezelfde plek met een kort tijdsverschil tijdens de zonsondergang. U kunt hiervoor in het album 'Rotterdam' terecht.

-- Wouter Degen
Rotterdam met roze skyline vind je in de categorieën Erasmusbrug, Fine Art, Fotografie, Grijsfilter, Kop van Zuid, Rotterdam, Roze, Skyline, Stedelijke landschappen, Wouter Degen en Zonsondergang.
Wouter Degen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wouter Degen

Wouter Degen is een Nederlandse fotograaf (1980), geboren in Nijmegen en woonachtig in Arnhem. Zijn stijl van fotograferen uit zich vooral in het nemen van landschappen, stadsgezichten en kustlijnen waarin rust, stilte en minimalisme samenkomen, dit in combinatie met mooie kleuren en contrasten. Sinds kort maakt hij ook portretten en werkt hij in opdracht voor Rhodé om stillevens vast te leggen voor een nieuwe website.

Hij is in 2019 gestart met fotografie en ontwikkeld zichzelf nog steeds door het volgen van cursussen en opleidingen. In 2023 gaat hij starten met de Fotovakschool. Naast zijn passie fotografie is hij werkzaam als Programmamanager bij de Rijksoverheid.

Binnenkort verschijnt zijn eigen website: https://www.wouterdegen.nl

Alle werken van Wouter Degen


Waarom je kiest voor Rotterdam met roze skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotterdam met roze skyline van Wouter Degen

Koop de foto Rotterdam met roze skyline van Wouter Degen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 083 448
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden