Rotterdam skyline vanaf de Maasboulevard - 1

Rotterdam skyline vanaf de Maasboulevard - 1 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rotterdam skyline vanaf de Maasboulevard - 1 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129466
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Rotterdam skyline vanaf de Maasboulevard

Op deze foto zijn drie Rotterdamse bruggen te zien, namelijk de 'Hef', de Willemsbrug en de Erasmusbrug. De foto is gemaakt in november 2014 vanaf de Maasboulevard.
Elke keer geniet ik er weer van om foto's te maken in Rotterdam. Er zijn veel plaatsen waar de prachtige architectuur mooi vast te leggen is. Deze foto heb ik gemaakt rond zonsondergang met behulp van een grijsfilter. Ik heb een grijsfilter gebruikt om de beweging in de wolken vast te leggen en het water mooi glad te maken.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en een afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 65 seconden en het diafragma f11.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken