Rotterdam skyline vanaf de Willemsbrug

Rotterdam skyline vanaf de Willemsbrug van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rotterdam skyline vanaf de Willemsbrug van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129322
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

De skyline van Rotterdam, gezien vanaf de Willemsbrug. Ik weet het, het is al talloze keren gefotografeerd. Maar ik wilde dit beeld toch graag in mijn portfolio.
Deze foto is gemaakt uit 7 foto's in portretstand, welke ik in photoshop heb samengevoegd. Hierna heb ik een bewerking gegeven die ik bij dit beeld vind passen.
Op deze foto zie je de bekende architectonische ontwerpen van Deloitte, KPN, de Euromast, de Erasmusbrug, de Markthal, Het Witte Huis, de Maas, Toren op Zuid en vele anderen.

Dit werk wordt aangeboden door Annemiek van Eeden

Annemiek van Eeden profielfotoHoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken