Route 66

Route 66 van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Route 66 van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 397651
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

Reis dwars door Amerika van oost naar west via de legendarische Route 66. De 4.000 kilometer lange route brengt je in twee weken langs grote steden en kleine dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Route 66 is de ultieme Amerikaanse roadtrip!

Route 66 is in 1985 officieel opgeheven, maar vandaag de dag volgen nog steeds veel reizigers deze Amerikaanse klassieker. Deze rondreis door Amerika voert je door acht staten en tientallen uiteenlopende landschappen. Op de route van Chicago naar Los Angeles ontbijt je met pancakes in typische Amerikaanse diners, slaap je in retro motels en rijd je van de ene bijzondere plek naar de volgende.

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories "
Even voorstellen, ik ben Yvonne en fotografie is mijn passie. Omdat ik na al die jaren fotograferen nog steeds niet kan kiezen wat ik het leukst vind binnen de fotografie heb ik maar besloten dat ik dat ook maar niet meer ga doen. Dat kiezen dan he? Fotograferen wel natuurlijk......... Dus je zult hier zeer uiteenlopend werk vinden. Leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan even op mijn website! (volgen op facebook kan natuurlijk ook) Mocht je iets kopen uit mijn shop : Dank en veel plezier ermee ! (en wat leuk als je even laat zien waar en hoe mijn werk is komen te hangen !!! )
Hartelijke groet !!

Alle werken