Rozen – Een veld van Oud roze rozen

Rozen – Een veld van Oud roze rozen van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rozen – Een veld van Oud roze rozen

van Jan Keteleer

Rozen – Een veld van Oud roze rozen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451041
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als u het soort persoon bent dat bloemen waardeert, dan zult u absoluut alles houden van dit fijne kunstwerk. Dit is een mooi, rustgevend beeld. Op het eerste gezicht zal het je dierbaarste herinneringen aan de natuur doen denken. Naarmate je dichterbij zijn spectaculaire, veelzijdige schoonheid kijkt, zul je merken dat je absoluut stomverbaasd bent over de details van dit stuk. Een van de leukste elementen voor iets als dit is het feit dat je het je gemakkelijk kunt voorstellen in zowat elke ruimte die je maar wilt. Dit is een perfect stuk om toe te voegen aan een persoonlijke of professionele instelling.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken