Rozen – Kardinaal Richelieu rozen

Rozen – Kardinaal Richelieu rozen van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rozen – Kardinaal Richelieu rozen

van Jan Keteleer

Rozen – Kardinaal Richelieu rozen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451054
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Ben je dol op rozen? Als je iemand bent die de rijkdom aan emoties en gedachten waardeert die gepaard kunnen gaan met prachtige rozen, dan is dit stuk iets dat je helemaal de adem beneemt. Dit is een mooi huwelijk van kleur en vorm, waardoor een hele reeks zeer speciale rozen ontstaat. Dit stuk van Jan Keteleer neemt je mee diep in je herinneringen. Het kan je terugbrengen naar een heel bijzondere tijd in je leven. Het kan je alles laten zien wat je kunt winnen door even te stoppen, al was het maar voor een moment, en de schoonheid waarderen van iets dat recht voor je ligt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken