Rügenbrücke verbindt Rügen met het vaste land

Rügenbrücke verbindt Rügen met het vaste land van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rügenbrücke verbindt Rügen met het vaste land

van Rietje Bulthuis

Rügenbrücke verbindt Rügen met het vaste land van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 396204
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

De Rügenbrücke bij Stralsund verbindt Rügen met het vaste land. Duitsland. Het is een zogenaamde tuibrug.
De brugverbinding overspant de Strelasund tussen het vasteland bij de stad Stralsund en het eiland Rügen. De brug is in totaal 2.831 meter lang en bestaat uit een hoofdbrug als tuibrug met een totale lengte van 583 meter, met een hoofdoverspanning van 198 meter. Het brugdek ligt 42 meter boven zee, de pylonen zijn 128 meter hoog.
Deze nieuwe brug is tussen 2003 en 2007 aangelegd en opende in 2007 voor het verkeer.
Al sinds de middeleeuwen voeren er veerdiensten over het Strelasund tussen Stralsund en Altefähr. Nu alleen nog sporadisch in het hoogseizoen.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken