Rumi

Rumi van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rumi

van Ina Wuite

Rumi van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 406974
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Quote van Rumi "you have to keep breaking your heart until it opens". Op de achtergrond zie je een collage van het woord LOVE in pasteltinten. Het is vervaagd op de achtergrond, zodat de quote van Rumi goed leesbaar is. Wil je een andere quote op deze achtergrond, neem dan contact met me op.

Trefwoorden: Quotes, Rumi, spreuk, liefde, liefdescollage, woordcollage, inspirerende kunst, liefdesspreuken.

Dit werk wordt aangeboden door Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken