Rundetaarn

van Bart van Dinten

- Werkcode: 515 738

Bart van Dinten over Rundetaarn

De Rundetaarn of Rundetårn ("ronde toren") in Kopenhagen bevat de oudste sterrenwacht van Europa. De spiraalgang, 192 meter lang en 4,5 meter breed, heeft geen treden maar een oplopend pad dat in 7,5 windingen om de holle kern naar boven loopt.
Bart van Dinten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart van Dinten

Mijn passie voor fotografie begon in 1982 met wat kiekjes. Na aanschaf van een digitale camera in 2006 werd fotografie een serieuze hobby en ging het registreren over in fotograferen. Genietend van de wereld om ons heen wil ik mooie herinneringen maken door mooie plekken op mijn wijze vast te leggen. Ik vind het heerlijk om de rust op te zoeken en door de natuur te wandelen, op zoek naar mooie landschappen. Deze herinneringen wil ik graag delen en ik vind het daarom leuk om mijn werken aan te bieden op Werk aan de Muur. Mocht je meer van mijn werken willen bekijken, neem dan gerust eens een kijkje op mijn website https://www.bartvandinten.nl.

Alle werken van Bart van Dinten


Waarom je kiest voor Rundetaarn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rundetaarn van Bart van Dinten

Koop de foto Rundetaarn van Bart van Dinten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515 738
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden