Rust - IJsselmeer bij Hindeloopen van Bas Meelker

Werkcode: 540 148 Kopieer de werkcode

Bas Meelker profielfoto Op een mooie en kalme zomeravond gaat de zon onder boven het IJsselmeer bij Hindeloopen, Friesland. Er hangt een prachtige warme gloed in de lucht van de zonsondergang die mooi contrasteert tegen de blauwe kleuren van de lucht en het water. Een heerlijk avond om op het strand te zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Meer weten over Bas Meelker?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Gerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed
    Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Jacklyn
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend kwaliteit en customer service
    Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    "Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
    N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Op alle fronten, top!!
    Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Johan & Diana Walop
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Caroline van der
    Nederland
    5 / 5

    top producten, gewlidige service
    Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Netjes verpakt en goed product
    Doek was mooi en lijst was makkelijk te monteren. Goed verpakt tegen beschadigingen. Mooi product!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Dirk
    Nederland
    5 / 5

    Top!
    Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Yvonne
    Nederland
    5 / 5

    super service ,en erg meedenkend.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Rust - IJsselmeer bij Hindeloopen van Bas Meelker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
245,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden