Rust in de Onlanden

Rust in de Onlanden van Ronnie Schuringa

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rust in de Onlanden

van Ronnie Schuringa

Rust in de Onlanden van Ronnie Schuringa

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 319260
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

De Onlanden is een prachtig beekdallandschap. Tussen de beekdalen van het Eelderdiep en het Peizerdiep ligt een nat laagveengebied.

Dit landschap bestaat uit bosjes, houtwallen, ruige graslanden en sloten waarin waterviolier en dotterbloem bloeien. Het gebied is volop in ontwikkeling. Aan de voet van Groningen ligt een aaneengesloten natuurgebied van circa 3.500 voetbalvelden groot, met ruige hooilanden, moerasbos en volop ruimte voor overtollig water.

Dit werk wordt aangeboden door Ronnie Schuringa

Ronnie Schuringa profielfotoVolg je passies ?.Mijn passies heb ik in het jaar waarin ik 50 werd bijgesteld en heb ik besloten stil te staan bij waar het in het leven om gaat en wat mij uiteindelijk gelukkig maakt.Hierover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik me graag weer wilde ontwikkelen in mijn creatieve passie van fotografie en grafisch ontwerpen.Tijdens mijn zoektochten om mijn passies te verwezenlijken blijf ik mij verwonderen over de schoonheid van de natuur en de kleine pure dingen die het leven zo mooi maken.Het is nu tijd om stil te staan, adem te halen en aandacht te geven aan al dit moois en dit met passie vast te leggen en met anderen te willen delen.

Alle werken