Rust in het oneindige, Strijbeek, Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederland afbeelding mi van Ad Huijben

Werkcode: 108 078 Kopieer de werkcode

Ad Huijben profielfoto Rust in het oneindige, Strijbeek, Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederlands landschap. Het verhaal bij deze foto gaat naar het einde van het leven. Het einde is in de nevel gehuld. Het lijnenspel van de graspollen wordt weerspiegeld in het water. De bomen versterken het beeld in de diepte. De boom links van het midden kan als eindpunt gezien worden. Het doel is bereikt. Elementen die bij het einde van ons menselijke leven ineens een belangrijke rol gaan spelen. Mystiek wordt het meest belangrijke onderdeel van dat moment. Afscheid terwijl het einde vervaagd in het niets. De gebeurtenis is glashelder, het geheel gaat over in een absoluut ondoorzichtige mist. Alle moeite is genomen om nog kleur in de afbeelding te krijgen. Voor diegene die de moeite nemen is het allemaal te aanschouwen. afbeelding mist afbeelding heide afbeelding bos

Dit werk wordt aangeboden door Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon R6 (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als fotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij hotels, doktoren psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen. Ik volg al 10 jaar Masterclasses fotografie. Mijn collega's waarderen mijn veelzijdigheid en creatieve experimenten. Mijn doelgroepen voor de verkoop zijn wachtkamers, kamers voor begrafenis ondernemers waarbij de rust op de eerste plaats komen. In mijn albums kun je gericht zoeken naar werken die het best bij de ruimte past.

Meer weten over Ad Huijben?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    christine vermont
    Nederland
    5 / 5

    TOP !!!
    Ruime keuze, veel mogelijkheden om het werk aan te passen aan je eigen omgeving, goede communicatie en stipte levering, kortom, beter kan niet !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Jam hair and makeup
    Nederland
    5 / 5

    Contact en servicegericht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Henk
    Nederland
    4 / 5

    Keurig verzorgd het is echt goed
    Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Rolf
    Nederland
    5 / 5

    Wandpaneel geslaagd
    Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Oscar
    Nederland
    4.5 / 5

    professioneel met hele goede klantenservice
    Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Rijndam Revalidatiecentrum
    Nederland
    5 / 5

    Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Caroline van der
    Nederland
    5 / 5

    top producten, gewlidige service
    Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Peet
    Nederland
    5 / 5

    In een woord geweldig!!!
    Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Chantal
    Nederland
    3.5 / 5

    Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
    De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Rust in het oneindige, Strijbeek, Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederland afbeelding mi van Ad Huijben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
95,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden