Rust

Rust van Sandra Kuijpers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 213801

Rust van Sandra Kuijpers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In de Belgische Ardennen is de natuur zo mooi dat het een rustgevend effect geeft. De opkomende zon die net die mooie gloed geeft in combinatie met de bomen zorgen ervoor dat je blik wordt getrokken naar het punt waar de bomen als het ware samen komen.

Over Sandra Kuijpers

In mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verassende maar krachtige foto?s. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto?s waar je adem even van stokt, foto?s die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van mooi licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto?s met een ?wow? factor creëren is dus mijn missie.

Alle werken