Rustiek Keizersgracht van Jan van der Knaap

Werkcode: 459 912 Kopieer de werkcode

Jan van der Knaap profielfoto Dit is de Keizersgracht rechts en het Zwartewater links in Utrecht. Het water is ook Zwarte Water genoemd (twee woorden!) en is een afsplitsing van de Vecht nabij. De foto is ook genomen vanaf de Lauwerechtbrug aan de Lauwerecht, waar de Vecht zich naar de foto afsplitst.
Deze watergang, die de naam Zwarte Water kreeg vanwege het donkere veenwater, kwam ter hoogte van de Nieuwe Keizersgracht uit op de Oude Vecht. De Oude Vecht was oorspronkelijk de hoofdloop van de rivier de Vecht, die vanaf Vechten oostelijk om Utrecht liep. Tussen 1122, het jaar van de afdamming van de Rijn bij Wijk bij Duurstede, en 1300 is deze waterweg grotendeels verland. Een restgeul is hier echter opengehouden om als vaarweg te kunnen blijven dienen.
De Keizersgracht en het Zwartewater zijn rustieke straatjes waar het geruis van de stad nagenoeg afwezig is. Als in de lente de bomen vol in bloesem staan... ja dan zou ik daar best willen wonen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Meer weten over Jan van der Knaap?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Helmy Luijten
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
    Johannes
    Nederland
    5 / 5

    Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Corry
    Nederland
    5 / 5

    Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
    Bert
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Paul Paul
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Berry
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk & geweldige service
    Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Esther
    Nederland
    5 / 5

    Een absolute aanrader!
    Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
    Marlies
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    F. van den Burg
    Nederland
    5 / 5

    4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Rustiek Keizersgracht van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden