Rustiek abstract kleurrijk kunstwerk met een vogel en regenboog

Rustiek abstract kleurrijk kunstwerk met een vogel en regenboog van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rustiek abstract kleurrijk kunstwerk met een vogel en regenboog van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 468639
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 gratis verzending!

Omschrijving

Het kunstwerk "Freedom after War (2019)" is gemaakt met "bevrijdingsdag" als inspiratie, in relatie tot de jaarlijkse herdenking in Nederland om hen te herinneren die betrokken waren bij de oorlog van de jaren 40.

Het werk is voornamelijk een collage van enkele elementen; de donkere wolkenlucht met regenboog die Pat die dag zag en op een ander moment de meeuw die voor de studio langs vloog. De donkere wolken vertegenwoordigd de sluier die nog altijd over de mensheid en mensen in al zijn kleuren en afkomsten ligt. De zeemeeuw is een watervogel maar emigreerde perfect en komt veel voor in steden en dorpen en staat voor transformatie.

Het werk wordt eerst met de hand geschetst en vervolgens in 3D-software getekend en in de laatste stap naar een afbeelding in hoge resolutie (voor de verschillende stappen en weergave van het proces, zie zijn website).

Zoals veel van Pat 'Tez' Blooms kubistische en futuristische kunstwerken ademt dit werk een zekere reinheid en scherpte zonder de essentie en de emotie van het onderwerp te verliezen.

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfotoPat Bloom is een transdisciplinaire kunstenaar, groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst. De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstuitingen kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraald.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor een afbeelding klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints overgezet.

Alle werken