db Waterman over SATURDAY SWING (gezien bij vtwonen)

Gezien op de VT wonen beurs en bij VT wonen, weer verliefd op je huis februari 2020.
Twee meisjes hebben plezier met een schommel. Het is zaterdag. De blauwe kleur symboliseert het vrije gevoel van de zaterdag.
Al mijn kunstwerken zijn geïnspireerd op verweerde muren met posters, afbladderende verf en allerlei dingen in verval.
Ik probeer iets nieuws te creëren, iets moois met deze elementen.
Dit specifieke kunstwerk maakt deel uit van de Collages-serie. Deze collages zijn opgebouwd met allerlei foto's, foto's en afbeeldingen die ik in de loop der jaren heb verzameld.
Ik assembleer originele fotografie, geassorteerd papier, acryl, olie, houtskool, inkt en potlood in mijn werk. Ik heb altijd genoten van de aanblik van verweerde muren beplakt met afbladderende verf en oude posters. Ik herleef deze esthetiek met hopelijk een scherp en professioneel oog.

Gebruikte materialen:
papier, verf, lijm, vernis, potlood. tijdschrift
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van SATURDAY SWING (gezien bij vtwonen) 5 / 5 (1 beoordeling)

E
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Mooi werk met uitstekende service!
Wij hebben een werk besteld. Tijdens het produceren van ons werk werden wij via mail meerdere malen op de hoogte gehouden van de vorderingen ed. Dat vond ik heel prettig. Na bezorging bleek er een gat in het doek te zitten dat tijdens vervoer ontstaan was. Wij namen direct contact op en het probleem werd heel snel en goed opgelost. Complimenten voor deze service! Wij zijn blij met het mooie werk dat onze inrichting kompleet heeft gemaakt.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor SATURDAY SWING (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

SATURDAY SWING (gezien bij vtwonen) van db Waterman

Koop de bestseller illustratie SATURDAY SWING (gezien bij vtwonen) van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 425 587
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
189,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden