SCARS IN THE EARTH

van db Waterman

- Werkcode: 866 813

db Waterman over SCARS IN THE EARTH

“Bodemdegradatie en klimaatverandering als een bedreiging voor de wereldwijde voedselvoorziening. . . samen kunnen leiden tot een daling van de wereldwijde gewasopbrengsten met ongeveer 10% in 2050”
Deze omvatten de levering van voedsel, ruwvoer, brandstof, bouwmaterialen; zoet water voor mensen en hun vee, voor irrigatie en voor sanitaire voorzieningen; bestrijding van landbouwongedierte, recycling van nutriënten, zuivering van lucht en water, matiging van extreem weer, bescherming van biodiversiteit en andere voordelen.
SCARS IN THE EARTH vind je in de categorieën Boerderij, Collage, Craquelé, Digitale Kunst, Droogte, Illustraties, Klimaatverandering, Kunst, Landschappen, Schilderijen, Toekomst, Vogels en Weiland.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor SCARS IN THE EARTH op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

SCARS IN THE EARTH van db Waterman

Koop de illustratie SCARS IN THE EARTH van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 866 813
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.