SCARS IN THE EARTH

SCARS IN THE EARTH van db Waterman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

SCARS IN THE EARTH

van db Waterman

SCARS IN THE EARTH van db Waterman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 866813
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
171 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

“Bodemdegradatie en klimaatverandering als een bedreiging voor de wereldwijde voedselvoorziening. . . samen kunnen leiden tot een daling van de wereldwijde gewasopbrengsten met ongeveer 10% in 2050”
Deze omvatten de levering van voedsel, ruwvoer, brandstof, bouwmaterialen; zoet water voor mensen en hun vee, voor irrigatie en voor sanitaire voorzieningen; bestrijding van landbouwongedierte, recycling van nutriënten, zuivering van lucht en water, matiging van extreem weer, bescherming van biodiversiteit en andere voordelen.

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

db Waterman profielfotoIk herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken