SPPART_Butterfly of transformation

SPPART_Butterfly of transformation van Simone Philipsen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 385716

SPPART_Butterfly of transformation van Simone Philipsen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
SPPART_Butterfly of transformation van Simone Philipsen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De vlinder is het symbool van transformatie. De reis van persoonlijke groei brengt je van onbewust naar bewust, van eenzaamheid naar eenheid en verbinding. De vlinder vliegt naar het licht.

Over Simone Philipsen

Simone Philipsen profielfotoSimone Philipsen-Visser, geboren in Woerden, 1972. Is afgestudeerd aan de Fotovak School in Amsterdam waar ze van 2005-2007 de HBO opleiding Fotografische Vormgeving heeft gevolgd. Sinds haar afstuderen is ze freelance fotograaf en werkt onder de naam Simone Philipsen Photography vanuit haar woonplaat Aerdenhout, waar ze veelal actief is in de zakelijk markt, maar ook werkt voor vak- en glossybladen. In de loop van 2012 is ze zich, naast haar commerciële opdrachten, weer gaan richting op vrij werk. Fotokunst bestaande uit beelden die zo in elkaar overlopen dat er een non-figuratief nieuw beeld ontstaat. Simone noemt ze SPPARTs ®.

Alle werken