SPPART_Butterfly of transformation

van Simone Philipsen

- Werkcode: 385716

Simone Philipsen over SPPART_Butterfly of transformation

De vlinder is het symbool van transformatie. De reis van persoonlijke groei brengt je van onbewust naar bewust, van eenzaamheid naar eenheid en verbinding. De vlinder vliegt naar het licht.
SPPART_Butterfly of transformation vind je in de categorieën Bloesem, Bossen, Digital Art, Esoterie, Fotografie, Gelaagdheid, Kunst, Lucht, Pastel, Psychedelisch, Slaapkamer, Surrealisme en Vlinders.
Simone Philipsen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Simone Philipsen

Simone Philipsen-Visser, geboren in Woerden, 1972. Is afgestudeerd aan de Fotovak School in Amsterdam waar ze van 2005-2007 de HBO opleiding Fotografische Vormgeving heeft gevolgd. Sinds haar afstuderen is ze freelance fotograaf en werkt onder de naam Simone Philipsen Photography vanuit haar woonplaat Aerdenhout, waar ze veelal actief is in de zakelijk markt, maar ook werkt voor vak- en glossybladen. In de loop van 2012 is ze zich, naast haar commerciële opdrachten, weer gaan richting op vrij werk. Fotokunst bestaande uit beelden die zo in elkaar overlopen dat er een non-figuratief nieuw beeld ontstaat. Simone noemt ze SPPARTs ®.

Alle werken van Simone Philipsen


Waarom je kiest voor SPPART_Butterfly of transformation op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

SPPART_Butterfly of transformation van Simone Philipsen

Koop dit digital art werk SPPART_Butterfly of transformation van Simone Philipsen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385716
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.