STAR Loc 52 8060-7 in HDR

STAR Loc 52 8060-7 in HDR van The All Seeing Eye

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

STAR Loc 52 8060-7 in HDR

van The All Seeing Eye

STAR Loc 52 8060-7 in HDR van The All Seeing Eye

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 491794
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

HDR foto van de STAR Loc 52 8060-7, rijdend en eigendom van de Museum Spoorlijn STAR in Stadskanaal, Groningen Nederland. Op de foto staande bij verlaten stationnetje Wildervank

Dit werk wordt aangeboden door The All Seeing Eye

The All Seeing Eye profielfotoMijn naam is Mariël de Vos. Sinds een aantal jaren ben ik actief als amateur / semiprofessioneel fotograaf. Ik hanteer de naam The All Seeing Eye, omdat je als fotograaf meer ziet en leert zien dan een ander. Helaas moest ik de fotografie in 2009 aan de kant schuiven in verband met werk. Maar in de fotografie zit voor mij ook een stuk ontspanning en creativiteit. Dus begin 2014 besloten deze tak van sport weer op te pakken. Allereerst een nieuwe camera gekocht. Als autodidact heb ik me de fotografie eigen gemaakt.
Ik grijp elke gelegenheid aan om me meer te verdiepen in de verschillende takken van de fotografie. Van portret- tot landschap en van long exposure tot high-speed. Ik heb nog niet echt een specialisme, maar wie weet wat er voortvloeit uit al die experimenten. Inmiddels is de fotografie uitgegroeid tot een hele grote hobby, meer een passie... Naast het feit dat ik graag fotografeer, vind ik het heerlijk om mijn kennis te delen en geef ik nu ook cursussen.

Alle werken