STRIPES AND STAR

van db Waterman

- Werkcode: 823 125

db Waterman over STRIPES AND STAR

Stedelijke en graffitiscène van een meisje met haar springtouw tegen een lichtgroene achtergrond met grote rode en witte letters. Tags.

Het springtouw is een hulpmiddel dat wordt gebruikt in de sport van springtouw / springtouw waarbij een of meer deelnemers over een touw springen dat is gezwaaid zodat het onder hun voeten en over hun hoofd gaat. Er zijn meerdere subsets van spring- / springtouw, waaronder enkele freestyle, enkele snelheid, paren, driepersoonssnelheid (Double Dutch) en driepersoons freestyle (Double Dutch freestyle).

Het origineel voor dit collage kunstwerk heb ik gemaakt in opdracht van Muriel Guipin galerie, New York.
STRIPES AND STAR vind je in de categorieën Affiche, Collage, Graffiti, Illustraties, Kunst, Modern, Schilderijen, Speeltuin, Typografie, Urban / Street en Vrouw.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor STRIPES AND STAR op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

STRIPES AND STAR van db Waterman

Koop de illustratie STRIPES AND STAR van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 823 125
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden