Sailing home

van Art by Jeronimo

- Werkcode: 202 208

Art by Jeronimo over Sailing home

Digitaal kunstwerk van een zeilboot voor de kust van Vlissingen zonder passe-partout (met name geschikt om het te laten afdrukken op een canvasdoek). Dit werk is ook beschikbaar met een passe-partout (met name geschikt voor het laten afdrukken als fotoprint of op plexiglas).
Sailing home vind je in de categorieën , Abstract, Aquarel, Boten & Schepen, Contemporary, Digitale Kunst, Expressionisme, Fotografie, Kunst, Kunstenaar, Kunstwerk (artistiek), Kust, Modern, Nederland, Oceanen en zeeën, Vlissingen, Walcheren, Water, Watersport, Zeeland, Zeilen en Zeilschip.
Art by Jeronimo profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Art by Jeronimo

Naast mijn werk als kunstenaar heb ik mij, als professioneel fotograaf, ook gespecialiseerd in het maken van digitale kunstwerken, waarbij de door mij gemaakte foto's als inspiratie dienen. In deze webshop treft u een grote variatie van mijn werken en de diverse mogelijkheden aan. Het is nl. ook mogelijk om een persoonlijk digitaal kunstwerk van één van uw eigen foto's te laten maken.

Alle werken van Art by Jeronimo


Waarom je kiest voor Sailing home als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sailing home van Art by Jeronimo

Koop dit digital art werk Sailing home van Art by Jeronimo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 202 208
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden