Sailing in Milford Sound - New Zealand van Ricardo Bouman

Werkcode: 83 535 Kopieer de werkcode

Ricardo Bouman profielfoto Tijdens een trip in Nieuw Zeeland nam een zeiltocht in Milford Sound in Fiordland National Park aan de westkust van het land. Er stond een sterke wind vanuit de zee. het schip vaarde langs verschillende watervallen en ging nog een stuk in zee. Milford Sound is een fantastisch gebied en een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper en allround-fotograaf.
Zijn fotografische collectie bestaat grotendeels uit reisfotografie en met name (berg)landschappen, stadsgezichten, nachtfotografie van skylines en dreigende weersomstandigheden.
Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Als liefhebber van het weer, wolkenluchten en onweer, let hij altijd in het bijzonder op de weersomstandigheden en legt hij de spanning en dreiging vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's op kleur en contrast, maar op een manier waardoor de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch blijft.
Ricardo fotografeert ook sfeerbeelden in zijn fotostudio. Denk aan Close-up foto's van Bloemen en Planten en sfeervolle 'Lay-flat' foto's met fruitsoorten, kruiden en specerijen in mooie composities.

Meer weten over Ricardo Bouman?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ciska Postema Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Diana Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Stephan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
M Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
H Pappot Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
love life Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Eddie Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Gerda Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
G.J. Gertjan Odink Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Christi Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
V.o.f. Intraplant Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
Joke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Snel geleverd en het ziet er top uit.
Vond het best spannend om achter de pc een schilderij te bestellen. Maar alles mooi en snel geleverd. Top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit stilleven Sailing in Milford Sound - New Zealand van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden