Sainte Mere Eglise

Sainte Mere Eglise van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 289963

Sainte Mere Eglise van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
Sainte Mere Eglise  van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Sainte Mere Eglise ligt midden op het schiereiland Cotentin in Normandië en geldt als het beroemdste Franse dorp in Amerika. Dit heeft alles te maken met de gebeurtenissen op 6 juni 1944 toen Amerikaanse luchtlandingstroepen boven het dorp uit hun vliegtuigen sprongen om een begin te maken met de bevrijding van de West-Europa op Nazi-Duitsland. De parachutist John Steele bleef met de parachute aan de kerktoren hangen en is daar wereldberoemd mee geworden.

Over Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings) profielfotoMijn naam is Peter Bartelings (1950). Na een carrière in het informatie- en kennismanagement heb ik me volledig toegelegd op het fotograferen. De collectie bestaat vooral uit foto's van de mooie stad Amsterdam. De stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat de werken een serene uitstraling geeft. Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken