Salineras de Maras (Peru)

Salineras de Maras (Peru) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 109396

Salineras de Maras (Peru) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van de zoutpannen van Maras heb ik gemaakt tijdens een rondreis in Peru, mei 2014.
In dit gebied in de bergen van de Heilige Vallei wordt vanuit een waterstroom zout opgevangen in zoutpannen. Voor mij was het erg bijzonder om in dit mooie gebied rond te lopen. De vormen van de zoutpannen met de verschillende kleurtinten spreken mij erg aan. Ook de omgeving om de zoutpannen heen, met verschillend gevormde en gekleurde bergen, vind ik erg mooi. Een gebied dat indruk op mij heeft gemaakt.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken