Sanur, Bali, Indonesia

van Ardi Mulder

- Werkcode: 631858

Ardi Mulder over Sanur, Bali, Indonesia

Sanur, Bali
De bekende vissersplaats Sanur ligt aan de oostkust van Bali. Beschermd door een rif vormen de grote bergen van Bali een bijzonder landschap ten oosten van de hele baai. Sanur ligt te midden van rijke tropische tuinen. De luxe hotels en de resorts bieden een uitstekende verblijfplaatsen voor toeristen die kiezen voor een relaxe vakantie. Het gele zandstrand is veilig en veel watersporten - windsurfen, zwemmen, duiken, en snorkelen- behoren tot de mogelijkheden. Winkel voor een aantal souvenirs op de dynamische strandmarkt van Sanur. Gedurende de nacht zijn de mogelijkheden net zo divers, met een ruime keuze aan eetgelegenheden. Het nachtleven is meer gericht voor het Jazz-publiek, vooral in het Hyatt-hotel. Bij veel resorts en hotels worden vaak ook traditionele dans- en muziekuitvoeringen gegeven.

De Sanur waar de Balinezen aanvankelijk om bekend staan is moeilijk te ontdekken. Het is verborgen in de bosjes langs het strand of in rustige gebieden buiten het strand. Toch zijn er langs het strand tal van kleine tempels:

Pura Segara ligt aan Jalan Segara Ayu, tussen de ingang van het Segara Town Beach Hotel en de Sanur Beach-markt. "Segara" is vrij vertaald "zee" en "pura" geeft tempel aan. De ingang van de tempel wordt geflankeerd door twee geschilderde demonen.

Pura Merta Sari ligt aan de zuidkant van het strand van Sanur. Deze tempel wordt overschaduwd door een grote boom en het gevoel van de regio is dat deze locatie is
Ardi Mulder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken van Ardi Mulder


Waarom je kiest voor Sanur, Bali, Indonesia op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sanur, Bali, Indonesia van Ardi Mulder

Koop dit digital art werk Sanur, Bali, Indonesia van Ardi Mulder als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 631858
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.