Sarah Brightman Schilderij

Sarah Brightman Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sarah Brightman Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266607
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel van de Engelse zangeres Sarah Brightman, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Sarah Brightman (Berkhamsted, Hertfordshire, 14 augustus 1960) is een Engelse zangeres, die vooral bekend is geworden in het genre van de musical, maar die ook opera-aria's zingt. Kenmerkend zijn haar zuivere zangstem en het grote bereik.
Ze was gehuwd met de musicalcomponist Andrew Lloyd Webber, die een aantal hoofdrollen in zijn musicals speciaal voor haar sopraanstem schreef. Een van haar fraaiste rollen was die van Christine Daae in The Phantom of the Opera. Na haar scheiding van Lloyd Webber heeft ze zich meer toegelegd op het zingen van opera aria's, nadat ze haar stem verder geschoold had.
Ze geeft concerten en brengt cd's uit, maar heeft nog geen rollen in operatheaters vertolkt. Meer algemene bekendheid kreeg ze door het uitbrengen van popmuzieknummers, soms samen met andere artiesten zoals Andrea Bocelli, met wie zij het nummer Time to Say Goodbye (Con te partiro) zong.
Ze zou in 2015 als ruimtetoerist naar het internationaal ruimtestation ISS gaan, en heeft daarvoor een poos de training gevolgd, maar zag er (vooralsnog) vanaf.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken