Scenic view van de schitterende gouden stad Praag en de schitterende spiegeling van de Karelsbrug in

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 365 762

Original Mostert Photography over Scenic view van de schitterende gouden stad Praag en de schitterende spiegeling van de Karelsbrug in

Aerial en scenic view van de schitterende gouden stad Praag en de Karelsbrug.
Praag is de hoofdstad en grootste stad van de Centraal-Europese republiek Tsjechië. De officiële naam is hlavní město Praha, wat hoofdstad Praag betekent. De gemeente Praag vormt een eigen district, een okres, en regio, een kraj. Daarnaast is het de hoofdplaats van de regio Midden-Bohemen, hoewel de stad daar geen deel van uitmaakt.

Praag wordt als een van de mooiste steden van Europa beschouwd en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Gouden Stad, zoals een van de bijnamen van Praag luidt, ligt aan de rivier de Moldau. Gedurende het bestaan van de staat Tsjecho-Slowakije tot en met het jaar 1992 was Praag de hoofdstad van deze natie.
Scenic view van de schitterende gouden stad Praag en de schitterende spiegeling van de Karelsbrug in vind je in de categorieën Avond, Bruggen, Digitale Kunst, Fotografie, Karelsbrug, Kleuren, Lichtval, Nachtfotografie, Praag, Reflectie (straling), Renault Scénic, Rivier en Skyline.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Scenic view van de schitterende gouden stad Praag en de schitterende spiegeling van de Karelsbrug in op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Scenic view van de schitterende gouden stad Praag en de schitterende spiegeling van de Karelsbrug in van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Scenic view van de schitterende gouden stad Praag en de schitterende spiegeling van de Karelsbrug in van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365 762
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden