Schaapskudde in Nieuw Zeeland

Schaapskudde in Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 100003

Schaapskudde in Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 2 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Soms komt het onderwerp letterlijk aangelopen. En dit is precies wat er gebeurde tijdens een mooie autorit van Milford Sound terug naar Te Anau in het westen van Nieuw Zeeland. Plotseling moest ik onderweg stoppen omdat er een schaapskudde voorbij kwam. Ik aarzelde geen moment en pakte meteen mn camera en schoot deze mooie foto. De foto laat meteen zien waar Nieuw Zeeland voor staat. Namelijk veel schapen, adembenemende landschappen met prachtige kleurcontrasten en afwisselende structuren. Deze panoramafoto bevat contrasterende kleuren en een fraaie vlakverdeling binnen een compositie dat bestaat uit een schaapskudde op de voorgrond, een groene heuvellandschap in het midden en het ruige gebergte als achtergrond.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken